E-shop Paráda     

Zboží skladem na poslední chvíli... zde

Možnost online platby kartou bez poplatků!!!

Svatební soupravy šperky z USA


Luxusní dárková šperkovnice

Pánské náramky ocelové, pozlacené z USA

Krásné brože, vhodný dárek pro ženu.



Pozlacené dámské prsteny čokoládovým zlatem z USA



Šperky z USA - Celebrity Style, podle celebrit


Krásné, trendy animal prsteny z USA


Šperky - Kate Middleton/Lady Diany style





Dámské prsteny z USA - Tvar korunky



Dámské prsteny z USA - Tři nebo dva spojené kroužky



Zlaté zásnubní prsteny s brilianty - diamanty z Itálie


Stříbrné šperky z Itálie - s markazity, onyxy, korály, zirkony


Zlaté šperky z Itálie s brilianty, diamanty, smaragdy, rubíny, safíry



Šperkovnice - prodlouží životnost a kvalitu šperků



Boxy - vhodná ochrana na hodinky


Stojany na šperky a hodinky

...
Podívejte se, odesílá se pravidelně již 9 rokem!!!
Klikněte na 
text
nebo auto.





Registrace na puncovním úřadě (Ident) 10219.

KONTAKTY

Eva Orságová
Trnkovecká 277/77
716 00 Ostrava - Radvanice
tel: 739 724 151 (T - Mobile) tel: 722 484 075 (o2)
orsagovae@gmail.com
orsagovae@seznam.cz
SKYPE: evaorsagovaeshopparada Děkuji za Váš nákup.
...
Možnost online platby kartou bez poplatků!!!
...


Podívejte se, odesílá se pravidelně již 9 rokem!!!
Klikněte na text nebo auto.


Dárek k objednávce
čtěte!!!

Bezpečný nákup - čtěte



Novinky z USA


Dámské soupravy z USA


Otevírací medailónky na fotky ze stříbra a zlata z Itálie

Dárečky pro zamilované



Zlaté křížky medailónky náboženské - křesťanské šperky z  Itálie


Kvalitní a elegantní - pouzdra na brýle


Dárkové krabičky na šperky a hodinky


Šperky styl - Sněhová vločka


EXCLUSIVE brilianty - Staviori - zlaté šperky z Itálie


Ocelové a rhodiované Manžetové knoflíky z USA


Náhrdelníky pánské ocelové z USA


Dámské kožešinové vesty


Zboží skladem na poslední chvíli... zde

NOVINKY

arr3Krásné dárky, které potěší....Hledáte tipy na dárky?  U nás najdete originální a krásné dárky pro každého. Pro náročné i pro... arr3Rychlé info - dostupnost velikostí prstenů nebo šperkuVážení zákazníci,   líbí se Vám některý prsten a Vaše požadovaná velikost prstenu je momentálně... arr3Nejprodávanější zásnubní prsteny - Lady Diany/Kate Middleton - Královský prsten, replika od 540 Kč Americký výrobce šperků a bižuterie se inspiroval tímto prstenem a vyrobil několik replik... arr3Pánské prsteny svobodných zednářů z USA od 540 KčPro příznivce pánských prstenů svobodných zednářů v nabídce několik druhů od 540 Kč. Pozlacené,... arr3US ARMY MILITARY vojenské, pánské pozlacené a ocelové prsteny z USA od 560 KčPro příznivce US ARMY MILITARY stylu v nabídce v e-shopu Paráda US ARMY pánské pozlacené prsteny...

ZBOŽÍ V AKCI


OBCHODNÍ PODMÍNKY » OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ
OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ GDPR

 

Ochrana a zpracování osobních údajů E-shop Paráda

Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Eva Orságová, IČ 43629016, sídlo: Trnkovecká 277/77, 716 00, Ostrava - Radvanice (dále jen: „správce“).

Kontaktní údaje správce jsou

adresa: Trnkovecká 277/77, 716 00, Ostrava - Radvanice
email: orsagovae@gmail.com
telefon: 739 724 151

  • Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
  • Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

 

Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

  • Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
  • Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

 

Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je

  • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
  • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
  • Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.

Účelem zpracování osobních údajů je

  • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
  • zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.

Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR.

 

Doba uchovávání údajů

Správce uchovává osobní údaje

  • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 10 let od ukončení smluvního vztahu).
  • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 10 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.
  • Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

 

Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

Příjemci osobních údajů jsou osoby

  • podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
  • zajišťující služby provozování e-shopu a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,
  • zajišťující marketingové služby.

Provozované služby, zajišťující marketingové a podpůrné služby

  • Google Analytics - zaznamenává cookie a použití webu

 

Vaše práva

Za podmínek stanovených v GDPR máte

  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
  • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.

Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

 

Podmínky zabezpečení osobních údajů

  • Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  • Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť.
  • Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

 

1. Účel poskytnutí osobních údajů

Osobní údaje poskytnuté fyzickou nebo právnickou osobou, která uzavírá kupní smlouvu s internetovým obchodem www.eshopparada.cz  budou zpracovány za účelem:

a) vyřízení objednávky, tj potvrzení objednávky, vystavení daňového dokladu - faktury, doručení zboží
b) v případě registrovaných uživatelů pro registraci a využívání věrnostních výhod
c) v případě souhlasu se zasíláním reklamních informací za účelem propagace internetového obchodu eshopparada.cz a jeho produktů

2. Jaké osobní údaje zpracováváme?

a) osobní údaje potřebné k vyřízení objednávky:
- jméno, příjmení, bydliště, e-mailová adresa, fakturační adresa, adresa dodání, kontaktní telefonní číslo.
b) osobní údaje potřebné k registraci:
- jméno, příjmení, bydliště, e-mailová adresa, kontaktní telefonní číslo.
c) osobní údaje potřebné k zasílání reklamních informací:
- e-mailová adresa

 

3. Poskytnutí osobních údajů třetím osobám

K osobním údajům mají přístup pouze zprostředkovatelé, bez kterých by činnost eshopparada.cz nebyla možná. Mezi ně patří:

a) poskytovatel E-shop rychle
b) externí dodavatel účetních služeb
c) poskytovatel webhostingových služeb
d) přepravní společnosti PPL.CZ, Česká pošta s.p. - SLOVENSKÝ DORUČOVACÍ SYSTÉM PPL  partners of DHL, Slovenská pošta.

Všichni zprostředkovatelé jsou zavázáni neumožnit užití údajů pro jiný účel.

Po skončení účelu zpracování lze osobní údaje dále zpracovávat jen v nezbytném rozsahu pro účely statistiky, což se nepovažuje za neslučitelné s původním účelem zpracování a zároveň je provozovatel povinen označit je, anonymizovat je, pokud tím lze dosáhnout účelu zpracování a zlikvidovat je jakmile se stanou nepotřebnými.

Pokud to bude přikazovat zákon, může se stát, že budeme nuceni některé údaje zpřístupnit jiné osobě (typicky policii).

 

4. Osobní informace při platbách za zboží přes elektronické bankovnictví

Pokud na zaplacení zboží v našem internetovém obchodě využíváte některou z verzi nabízeného elektronického bankovnictví, nepřicházíme do kontaktu se žádnými údaji jako jsou přihlašovací údaje. Platby jsou realizovány přímo na stránkách banky. Ta nám poskytne informaci o úspěšnosti platby a Vaše jméno a číslo účtu, abychom věděli identifikovat platbu.

5. Zacházení s osobními údaji

Osobní údaje jsou chráněny před jejich poškozením, zničením, ztrátou, změnou, neoprávněným přístupem a zpřístupněním, poskytnutím nebo zveřejněním jakož i před jakýmikoli jinými nedovolenými způsoby zpracování. Osobní údaje se zpracovávají v souladu s dobrými mravy a jedná se způsobem, který neodporuje zákonu. Osoby, které přijdou do kontaktu s osobními údaji, jsou seznámeny s tím jak je mají zpracovat.

6. Správnost osobních údajů

Osobní údaje, které e-shopu Paráda fyzická osoba poskytne, musí být správné. V případě zjištění, že byl poskytnut nesprávný údaj nebo dojde ke změně osobních údajů, je třeba to oznámit. Vaše údaje jsou zpracovány správně a v případě změny, se budou aktualizovat.

7. Odstranění osobních údajů

Vaše údaje můžete změnit v nastaveních vaši registrace po přihlášení. Chcete-li odstranit všechny vaše osobní údaje, musíte si zrušit vaši registraci. Pro zrušení vaše registrace napište na orsagovae@gmail.com

8. Vaše práva v oblasti ochrany osobních údajů

Některé vaše práva (např. opravu nebo vymazání údajů) můžete uplatnit prostřednictvím nastavení registrace. Ohledně vašich oprávněných žádostí, které nelze realizovat automatizovaně prostřednictvím stránky eshopparada.cz, můžete kontaktovat níže popsaným způsobem. Souhlas se zpracováním osobních údajů, který jste nám poskytli, můžete odvolat zrušením registrace. Ochraně osobních údajů se věnuje zákon 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

9. Použití cookies

Internetové stránky provozované společností Eva Orságová (dále jen "stránky") používají cookies a podobné technologie, pro poskytnutí lepších služeb svým zákazníkům. Tento dokument vysvětluje, co jsou cookies, jak je stránky používají a jak můžete používání ovlivnit Vy.

Co jsou cookies?

Cookies jsou obvykle malé textové soubory, které jsou vytvořeny přehlíženou internetovou stránkou a uložené ve Vašem zařízení (např. Váš počítač, smartphone, tablet nebo jiné zařízení, ze kterého přistupujete na internetovou stránku). Tato informace může znít děsivě, nebojte se však. Informace používáme výhradně na zlepšení poskytovaných služeb.

Více informací o cookies najdete na www.allaboutcookies.org.

 

Použití cookies na stránkách

Cookies, které používáme, můžeme rozdělit do několika skupin. Slouží na:

  • zajištění základní funkčnosti
  • zabezpečení rozšířené funkčnosti
  • monitorování a analýzu

Nezbytné cookies - zabezpečují základní funkčnost internetové stránky/internetového obchodu. Umožňují například uživatelům přihlásit se nebo vkládat produkty do nákupního košíku. Jedná se o cookies, které jsou používány jádrem našeho systému. Bez těchto cookies, byste si naše stránky nevěděli prohlížet.

Rozšířená funkčnost - cookies, které zajišťují snadnější prohlížení stránek. Umožňují nám pamatovat si vaše preference, jako je například zavření plavoucího okna. Pomocí nich můžeme poskytovat online chat.

Monitorování a analýza - tyto cookies nám umožňují monitorovat a analyzovat počet a aktivitu uživatelů na stránkách. Umožňují například zjistit, zda jste nový nebo stálý zákazník. Poznávají jak jste objevovaly stránku, jaký je Váš pohyb po ní. Nemusíte se ale bát, všechny tyto informace jsou dostatečně anonymní a nepředstavují pro Vás žádnou hrozbu. Zajišťují, že na stránce se zobrazují informace, o které máte zájem. Napomáhají nám v poskytování relevantní reklamy a sledování, jak je reklama účinná. Pouze na základě těchto informací jsme schopni naše stránky upravovat tak, aby nakupování a prohlížení bylo pro Vás zážitkem. Cookies aplikací třetích stran:

https://www.heurekashopping.cz/resources/attachments/p0/10/pruvodce-svetem-internetovych-susenek.pdf

https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=cs

 

Jak můžete ovlivnit používání cookies?

Většina internetových prohlížečů standardně umožňuje používat tyto soubory. Soubory cookies lze vymazat, zakázat jejich uchovávání nebo povolit uchovávání pro konkrétní lokality. Níže uvádíme odkazy na články, o možnostech nastavení politiky užívání cookies v nejoblíbenějších prohlížečích. Upozorňujeme Vás ale, že zakázáním používání souborů cookies na našich intenetových stránkách, můžete ztratit přístup k určitým funkcím nebo oblastem jednotlivých webů (nákupní košík, přihlášení, ...).


Závěrečná ustanovení

  • Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  • Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 17.5.2018.