E-shop Paráda  2011/2020   
 
Odeslané zásilky za více let více zde...
 
 
Kate Middleton/Lady Diana, šperky ve stylu
 
 
Krásné brože hodný dárek pro ženu
 
 
Šperky z USA inspirované stylem podle celebrit
 
 
Krásné, trendy animal prsteny z USA

Svatební soupravy šperky z USA

 
Snubní/Zásnubní prsteny a sety z USA
 

 
Dámské prsteny z USA tvar korunky
 

 
Dámské prsteny z USA tři nebo dva spojené kroužky
 
 
Pozlacené dámské prsteny čokoládovým zlatem z USA

Pánské náramky ocelové a pozlacené z USA
 
 
Ocelové a rhodiované  manžetové knoflíky z USA 
 
 
Náhrdelníky pánské ocelové z USA
 
 
Boxy/kazety vhodná ochrana na hodinky
 

 ...
Šperkovnice prodlouží životnost a ochrání šperky
 
 
 
 
Aranžérské stojany
 
 
Registrace na PÚ (Ident) 10219. Puncovní značky
 

KONTAKTY

Eva Orságová
Trnkovecká 277/77
716 00 Ostrava - Radvanice
tel: 739 724 151 (T - Mobile) tel: 722 484 075 (o2)
orsagovae(a)gmail.com
orsagovae@seznam.cz
Online objednávky NONSTOP Tel.: Po - Pá 9 - 17 h.

Zboží skladem na poslední chvíli... zde  

Objednávkové termíny do zahraničí více zde...

 
Dárkové krabičky na šperky a hodinky
 
 
Novinky šperky pro ženy a muže z USA
  
 
Šperky ve stylu sněhová vločka...
 

Dárečky pro zamilované

 
Zlaté křížky medailónky náboženské Staviori
 
 
Stříbrné šperky se zirkony, markazity, rubíny a jiné... Staviori
 
 
Zlaté šperky Au 0,585 & Perly Staviori
 
 
Otevírací medailónky na fotky ze stříbra a zlata Staviori

Zlaté snubní prsteny s brilianty/diamanty nebo bez Staviori

 
Zlaté zásnubní prsteny s brilianty/diamanty Staviori
 
 
EXCLUSIVE zlaté šperky s brilianty/diamanty a jiné investiční šperky Staviori
 
 
Předkládací plata/boxy na šperky
 
 
Aranžérské stojany na šperky
 

Kvalitní a krásné pouzdra na brýle

NOVINKY

arr3Rychlé info - dostupnost velikostí prstenů nebo šperku Vážení zákazníci, líbí se Vám některý prsten a Vaše požadovaná velikost prstenu je momentálně v... arr3Nejprodávanější zásnubní prsteny Lady Diany/Kate Middleton styl Královský prsten od 540 Kč   Americký výrobce šperků a bižuterie se inspiroval tímto prstenem a vyrobil několik stylů... arr3Pánské prsteny svobodných zednářů z USA od 540 Kč Pro příznivce pánských prstenů Svobodných zednářů v nabídce několik druhů od 540 Kč. Pozlacené,... arr3US ARMY MILITARY vojenské, pánské pozlacené a ocelové prsteny z USA od 560 Kč Pro příznivce US ARMY MILITARY stylu v nabídce pánské pozlacené prsteny ocelové Ocel 316 Stainless...

O E-SHOPU » RECENZE - OVĚŘENÍ E-SHOPU
RECENZE E-SHOPU PARÁDA - OVĚŘENO ZÁKAZNÍKY

Vážení zákazníci,


na této stránce "níže" si můžete přečíst recenze zákazníků, kteří již nakupovali v e-shopu Paráda.

Ještě jednou Vám děkuji za Vaše nákupy i recenze. Bude mi ctí, jak opět využijete mých služeb.

Vím, že se většině nechce psát tyto recenze, ale můžete  vyplnit v tom dotazníku třeba jen krátce příklad...vše proběhlo v pořádku...  a kdo psal recenzi  stačí napsat "Ověřený zákazník"

Budu velice ráda, jak i Vy další noví zákazníci si najdete aspoň chviličku času a přidáte recenzi a tak obchod podpoříte.

Od zadání objednávky za 10 dní Vám přijde z portálu Heureka dotazník na Ověření e-shopu zákazníky. Jelikož má portál Heureka nastaven hromadné  odesílání dotazníků jen na 10 dní, NEVYPLŇUJTE tento dotazník, ponechete si ho nevyplněný a vyplňte  až obdržíte zboží!!!

Dotazníky odesílá portál HEUREKA!!!

Zboží z USA, které je na objednávku - objednávkový termín každý pátek a od pátku za cca 16 dnů! Také tak kožešinové výrobky. Zlaté šperky na  zakázkovou výrobu 4 - 5  týdnů nemůžete mít do 10 dnů. Tak prosím čtěte v e-mailech máte napsáno kdy zboží na objednávku bude a prosím vyčkejte a dotazník pokud budete chtít vyplnit, tak vyplňte až zboží obdržíte!!!

Odesílá se již 10 rokem, kde můžete vidět nafocené podací lístky zásilek České pošty, štítky Zásilkovny a PPL se sledováním - kliněte letošní rok 2020 ostatní roky ZDE

Přeji příjemné užití a radost z nakoupeného zboží.

Přidáno: 19.11.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

nemělo to chybu!!!!bezva komunikace přes e-mail....super balíček + dárek k objednávce....paní majitelka komunikovala na výbornou -určitě po vánocích až opadne ruch chci objednávat dál.... a plánuji i druhou vestu..tato nemá chybu!!!! není vůbec co dodat jedním slovem "paráda"ještě jednou moc děkuji- měla jsem velkou radost!!!!!!vesta je úžasná!!!! a chci v budoucnu ještě další......super ještě jednou velké díky dík!!!!!!!

 

 

Přidáno: 09.11.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Výborná komunikace, pečlivé zabalení objednaného zboží.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den vážená paní,

děkuji za Vaši recenzi, nákup, doporučení a ocenění.

Jsem ráda a je mi ctí, že se vrátíte k nákupům . Vážím si toho.

Rovněž děkuji za Váš čas u vyplnění dotazníku, velice to cením.


Přeji příjemné užití a radost z nakoupeného zboží.

Bude mi ctí jak si v budoucnu něco opět vyberete a budete spokojená.



E-shop Paráda.
 

Přidáno: 02.11.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Nakupuji v E-shopu již několikrát a mohu všem jen doporučit.

Pro:

-neokoukane zboží
-velky vyběr

Proti:

-nic

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den vážený pane Milane,

děkuji za Vaši recenzi, nákup a doporučení.

Jsem ráda a je mi ctí, že se vracíte k nákupům již několik let .

Vážím si toho velice, že mi zachováváte přízeň i v této nelehké době a takto mě podporujete.

Rovněž děkuji za Váš čas u vyplnění dotazníku, velice to cením.


Přeji příjemné užití a radost z nakoupeného zboží.

Bude mi ctí jak si v budoucnu něco opět nakoupíte a budete spokojený.

Přeji Vám i Vaší rodině krásné a pohodové vánoční svátky a hlavně ve zdraví.



E-shop Paráda.
 

Přidáno: 26.10.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Seriózní a ochotné jednání, rychlé doručení. Originální nabídka obchodu - jinde tohle zboží neseženete.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den vážený zákazníku,

děkuji za Vaši recenzi, nákup, doporučení a ocenění.

Jsem ráda a je mi ctí, že se vrátíte k nákupům . Vážím si toho.

Rovněž děkuji za Váš čas u vyplnění dotazníku, velice to cením.


Přeji příjemné užití a radost z nakoupeného zboží.

Bude mi ctí jak si v budoucnu něco opět vyberete a budete spokojená.



E-shop Paráda.
 

Přidáno: 26.10.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Jsem moc spokojená,rychlé jednání i dodání

Proti:

Žádná není

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den vážená paní,

děkuji za Vaši recenzi, nákup, doporučení a ocenění.

Jsem ráda a je mi ctí, že se vrátíte k nákupům . Vážím si toho.

Rovněž děkuji za Váš čas u vyplnění dotazníku, velice to cením.


Přeji příjemné užití a radost z nakoupeného zboží.

Bude mi ctí jak si v budoucnu něco opět vyberete a budete spokojená.



E-shop Paráda.
 

Přidáno: 23.10.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Spolehlive rychle plna spokojenost

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den vážená paní Aleno,

děkuji za Vaši recenzi, nákup, doporučení a ocenění.

Jsem ráda a je mi ctí, že se vrátíte k nákupům . Vážím si toho.

Rovněž děkuji za Váš čas u vyplnění dotazníku, velice to cením.


Přeji příjemné užití a radost z nakoupeného zboží.

Bude mi ctí jak si v budoucnu něco opět vyberete a budete spokojená.



E-shop Paráda.
 

Přidáno: 19.10.2020

Ověřený zákazník

  •  kvalita komunikace

Jsem velmi spokojená s nákupem náušnic STAVIORI pro dceru. Neni to moje první zkušenost, již jsem zde nakupovala cca před 3 roky a vypadá, že to nebylo naposledy. Komunikace bez chybičky, není co vytknout.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den vážená paní,

děkuji za Vaši recenzi, nákup, doporučení a ocenění.

Jsem ráda a je mi ctí, že se vracíte k nákupům . Vážím si toho.

Rovněž děkuji za Váš čas u vyplnění dotazníku, velice to cením.


Přeji příjemné užití a radost z nakoupeného zboží.

Bude mi ctí jak si v budoucnu něco opět vyberete a budete spokojená.



E-shop Paráda.
 

Přidáno: 06.10.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Jsem spokojena

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den vážená paní,

děkuji za Vaši recenzi, nákup, doporučení a ocenění.

Jsem ráda a je mi ctí, že se vrátíte k nákupům . Vážím si toho.

Rovněž děkuji za Váš čas u vyplnění dotazníku, velice to cením.


Přeji příjemné užití a radost z nakoupeného zboží.

Bude mi ctí jak si v budoucnu něco opět vyberete a budete spokojená.



E-shop Paráda.
 

Přidáno: 03.10.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Nakupovala jsem zde poprvé a byla velmi spokojená, nemám žádné připomínky

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den vážená paní Hanko,

děkuji za Vaši recenzi, nákup, doporučení a ocenění.

Jsem ráda a je mi ctí, že se vrátíte k nákupům . Vážím si toho.

Rovněž děkuji za Váš čas u vyplnění dotazníku, velice to cením.


Přeji příjemné užití a radost z nakoupeného zboží.

Bude mi ctí jak si v budoucnu něco opět vyberete a budete spokojená.



E-shop Paráda.
 

Přidáno: 01.10.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Prsten je moc pěkný a splnil mé očekávání. Příjemné jednání prodejce. Doporučuji!

Pro:

Rychlé dodání
Slušnost prodejce
Certifikát pravosti
Kvalita šperku

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den vážený zákazníku,

děkuji za Vaši recenzi, nákup i doporučení. Jsem ráda, že prsten splnil Vaše očekávání

Rovněž děkuji za Váš čas u vyplnění dotazníku, velice to cením.


Přeji partnerce ať jí Váš dárek dělá stále radost a je s krásnou vzpomínkou.

Bude mi ctí jak si v budoucnu něco opět vyberete a budete zase spokojený.



E-shop Paráda.
 

Přidáno: 22.09.2020

Ověřený zákazník

  •  kvalita komunikace

 

Pro:

velmi ochotná paní majitelka, neskutečně vychází vstříc a velmi ráda se vrátím

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den vážená paní,

děkuji za Vaši recenzi, nákup, doporučení a ocenění.

Jsem ráda a je mi ctí, že se vrátíte k nákupům . Vážím si toho.

Rovněž děkuji za Váš čas u vyplnění dotazníku, velice to cením.


Přeji příjemné užití a radost z nakoupeného zboží.

Bude mi ctí jak si v budoucnu něco opět vyberete a budete spokojená.



E-shop Paráda.
 

Přidáno: 03.09.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Paní Orságová je pracovitá a spolehlivá obchodnice.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den vážená paní Lenko,

děkuji za Vaši recenzi, nákup, doporučení a ocenění.

Tak jako Vy, tak i mnoho dalších zákazníků se přesvědčilo za ty léta o mé spolehlivosti. Ochota, spolehlivost jsou v obchodě na prvním místě k spokojenosti zákazníka.

Rovněž děkuji za Váš čas u vyplnění dotazníku, velice to cením.


Přeji příjemné užití z nakoupeného zboží, ať Vám sluší a dělá dlouho radost.

Bude mi ctí jak si v budoucnu něco opět vyberete a budete spokojená.



E-shop Paráda.
 

Přidáno: 28.08.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

S obchodem jsem nadmíru spokojená. Jedinečný výběr , perfektně..srozumitelně a s nevšedním citem , popsané nabízené zboží.
Nevšední a originální ..a parádně připravené web. str. Objednávku jsem zadala 13.8. ..Měla dorazit po 31.8.

Pro:

špičkový obchod

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den vážená paní Dano,

děkuji za Vaši recenzi, nákup i doporučení. Velice mě těší, že jste spokojená.

Rovněž děkuji za Váš čas u vyplnění dotazníku, velice to cením. Ne každému zákazníkovi se chce psát recenze.


Přeji příjemné užití z nakoupeného zboží, ať Vám sluší a dělají dlouhou dobu jen radost.

Bude mi ctí jak si v budoucnu něco opět vyberete a budete opět spokojená.

Přeji rovněž krásný zbytek léta.

E-shop Paráda.
 

Přidáno: 28.08.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Se službami obchodu jsem velmi spokojená, komunikace je nadstandardní.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den vážený zákazníku,

děkuji za Vaši recenzi, nákup i doporučení.

Rovněž děkuji za Váš čas u vyplnění dotazníku, velice to cením.


Přeji příjemné užití z nakoupeného zboží, ať Vám sluší a dělá dlouho radost.

Bude mi ctí jak si v budoucnu něco opět vyberete a budete zase spokojený.

Přeji rovněž krásný zbytek léta.

E-shop Paráda.
 

Přidáno: 25.08.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Rychlé, vstřícné, příjemné jednání

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den vážený zákazníku,

děkuji za Vaši recenzi, nákup i doporučení.

Rovněž děkuji za Váš čas u vyplnění dotazníku, velice to cením.

Těší mě, že se vracíte k nákupům a jste spokojený.


Přeji příjemné užití z nakoupeného zboží, ať Vám sluší a dělá dlouho radost.

Bude mi ctí jak si v budoucnu něco opět vyberete a budete opět spokojený.

Přeji rovněž krásný zbytek létních dnů.

E-shop Paráda.