E-shop Paráda     
 
Odeslané zásilky za více let více zde...
 
 
Kate Middleton/Lady Diana, šperky ve stylu
 
 
Krásné brože hodný dárek pro ženu
 
 
Šperky z USA inspirované stylem podle celebrit
 
 
Krásné, trendy animal prsteny z USA

Svatební soupravy šperky z USA

 
Snubní/Zásnubní prsteny a sety z USA
 

 
Dámské prsteny z USA tvar korunky
 

 
Dámské prsteny z USA tři nebo dva spojené kroužky
 
 
Pozlacené dámské prsteny čokoládovým zlatem z USA

Pánské náramky ocelové a pozlacené z USA
 
 
Ocelové a rhodiované  manžetové knoflíky z USA 
 
 
Náhrdelníky pánské ocelové z USA
 
 
Boxy/kazety vhodná ochrana na hodinky
 

 ...
Šperkovnice prodlouží životnost a ochrání šperky
 
 
 
 
Aranžérské stojany
 
 
Registrace na PÚ (Ident) 10219. Puncovní značky
 

KONTAKTY

Eva Orságová
Trnkovecká 277/77
716 00 Ostrava - Radvanice
tel: 739 724 151 (T - Mobile) tel: 722 484 075 (o2)
orsagovae(a)gmail.com
orsagovae@seznam.cz
Online objednávky NONSTOP Tel.: Po - Pá 9 - 17 h.

Zboží skladem na poslední chvíli... zde  

Objednávkové termíny do zahraničí více zde...

 
Dárkové krabičky na šperky a hodinky
 
 
Novinky šperky pro ženy a muže z USA
  
 
Šperky ve stylu sněhová vločka...
 

Dárečky pro zamilované

 
Zlaté křížky medailónky náboženské Staviori
 
 
Stříbrné šperky se zirkony, markazity, rubíny a jiné... Staviori
 
 
Zlaté šperky Au 0,585 & Perly Staviori
 
 
Otevírací medailónky na fotky ze stříbra a zlata Staviori

Zlaté snubní prsteny s brilianty/diamanty nebo bez Staviori

 
Zlaté zásnubní prsteny s brilianty/diamanty Staviori
 
 
EXCLUSIVE zlaté šperky s brilianty/diamanty a jiné investiční šperky Staviori
 
 
Předkládací plata/boxy na šperky
 
 
Aranžérské stojany na šperky
 

Kvalitní a krásné pouzdra na brýle

NOVINKY

arr3Rychlé info - dostupnost velikostí prstenů nebo šperku Vážení zákazníci, líbí se Vám některý prsten a Vaše požadovaná velikost prstenu je momentálně v... arr3Nejprodávanější zásnubní prsteny Lady Diany/Kate Middleton styl Královský prsten od 540 Kč   Americký výrobce šperků a bižuterie se inspiroval tímto prstenem a vyrobil několik stylů... arr3Pánské prsteny svobodných zednářů z USA od 540 Kč Pro příznivce pánských prstenů Svobodných zednářů v nabídce několik druhů od 540 Kč. Pozlacené,... arr3US ARMY MILITARY vojenské, pánské pozlacené a ocelové prsteny z USA od 560 Kč Pro příznivce US ARMY MILITARY stylu v nabídce pánské pozlacené prsteny ocelové Ocel 316 Stainless...

O E-SHOPU » RECENZE - OVĚŘENÍ E-SHOPU
RECENZE E-SHOPU PARÁDA - OVĚŘENO ZÁKAZNÍKY

Vážení zákazníci,


na této stránce "níže" si můžete přečíst recenze zákazníků, kteří již nakupovali v e-shopu Paráda.

Ještě jednou Vám děkuji za Vaše nákupy i recenze. Bude mi ctí, jak opět využijete mých služeb.

Vím, že se většině nechce psát tyto recenze, ale můžete  vyplnit v tom dotazníku třeba jen krátce příklad...vše proběhlo v pořádku...  a kdo psal recenzi  stačí napsat "Ověřený zákazník"

Budu velice ráda, jak i Vy další noví zákazníci si najdte aspoň chviličku času a přidáte recenzi a tak obchod podpoříte.

Od zadání objednávky za 10 dnů Vám přijde z portálu Heuréka dotazník na Ověření e-shopu zákazníky. Jelikož má portál Heuréka nastaven hromadné  odesílání dotazníků jen na 10 dnů, NEVYPLŇUJTE tento dotazník, ponechejte si jej nevyplněný a vyplňte  až obdržíte zboží!!!

Dotazníky odesílá portál HEURÉKA!!!

Zboží z USA, které je na objednávku - objednávkový termín každý pátek a od pátku za cca 16 dnů! Také tak kožešinové výrobky. Zlaté šperky na  zakázkovou výrobu 4 - 5  týdnů nemůžete mít do 10 dnů. Tak prosím čtěte v e-mailech máte napsáno kdy zboží na objednávku bude a prosím vyčkejte a dotazník pokud budete chtít vyplnit, tak vyplňte až zboží obdržíte!!!

Odesílá se již 10 rokem, kde můžete vidět nafocené podací lístky zásilek a štítky PPL se sledováním - kliněte letošní rok 2020 ostatní roky ZDE

Přeji příjemné užití a radost z nakoupeného zboží.

Přidáno: 28.03.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita komunikace

Férové jednanie a komunikácia.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den vážený pane,

zadal jste objednávku s delší dobou dodání, byli jsme v telefonickém kontaktu, a jak víte - tento Váš nákup byl u mě již třetí nákup. Situace s dovozem jak jsem Vám uvedla, není nyní tak hladký s dopravou přes hranice a proto nebudu chtít v den zadání objednávky platbu, ale až dodavatel odešle zásilku.

Sdělila jsem Vám to s tím, že jste u mě již provedl dva nákupy a věřím Vám a částka není tak vysoká, tak objednám u dodavatele a zaplatím zatím bez Vaši platby. V den kdy jsem dostala info, že odeslal dodavatel zásilku, jsem Vám to sdělila, že můžete provést platbu. Zboží již mám to jsem Vám před chvíli vyfotila a poslala e-mailem. Vaše platba bude zřejmě v pondělí, a jakmile bude platba přijata obratem odešlu jako již 2 x předtím. Mimo jiné zadal jste objednávku s dobou 14 až 16 dnů., tedy tu levnější variantu s levnější dopravou.

Telefonoval jste mi, že kdyby zboží nedorazilo, máte u mě vyhlédnuté jiné zboží, které mám skladem, to jsem Vám rezervovala (i když jsem Vám sdělila, že zásilku odeslal), a jakmile zásilka od dodavatele obdržela rezervované zboží jsem dala opět do nabídky.

Každému zákazníkovi píši, že má napsat dotazník až zboží obdrží, jelikož je to nastavené na 10 dnů, to již víte, jak jste u mě nakupoval.

Jsem velice ochotný obchodník, zákazníka informuji několikrát.

Fotografii s objednaným zbožím máte v e-mailu, tak jste snad nabyl klidu.

Je korovinorová doba, je to pro nás všechny těžké, chápu to. Napětí, nervozita a další...

Tak přeji hlavně ve zdraví to přežijme.


E-shop Paráda.
 

Přidáno: 22.03.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Všechno bylo super ale doručování DPD už nikdy samé problemi nedodani včas a na firmu DPD se nejde dovolat

Pro:

Skvělá komunikace

Proti:

Doručování DPD

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den vážený zákazníku,

děkuji za Vaši recenzi a nákup. Jsem ráda, že jste spokojený s mými službam.. Rovněž děkuji za Váš čas u vyplnění dotazníku, velice to cením.

S dopravou a jednáním kurýra DPD na Slovensku mě to velice mrzí, bohužel je to o lidech a jejich přístupu k práci. Není to společností, ale je to o lidech. Avšak zasíláním na Slovensko přes Zásilkovnu výdejní místo jsem ještě kritiku nezaznamenala.. Tak jestli se příště rozhodnete doporučuji Zásilkovnu.

Jsem ráda, že z mé strany jste spokojen. Přeji příjemné užití a radost z nakoupeného zboží.

Bude mi ctí jak v budoucnu opět nakoupíte něco krásného pro radost sobě nebo dárek pro své blízké.

E-shop Paráda.
 

Přidáno: 16.03.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Rychlé dodání, komunikace na 1.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den vážená zákaznice,

děkuji za Vaši recenzi a nákup. Jsem ráda, že jste spokojená, líbí se a padne. Rovněž děkuji za Váš čas u vyplnění dotazníku, velice to cením.

Přeji příjemné užití a radost z nakoupeného zboží.

Bude mi ctí jak v budoucnu opět nakoupíte něco krásného pro radost sobě nebo dárek pro své blízké.

E-shop Paráda.
 

Přidáno: 06.03.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Krásné zboží, dobré ceny.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den vážená zákaznice,

děkuji za Vaši recenzi a nákup. Jsem ráda, že jste spokojená. Rovněž děkuji za Váš čas u vyplnění dotazníku, velice to cením.

Přeji příjemné užití a radost z nakoupeného zboží.

Bude mi ctí jak v budoucnu opět nakoupíte něco krásného pro radost sobě nebo dárek pro své blízké.

E-shop Paráda.
 

Přidáno: 26.02.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Velice příjemná a ochotná komunikace ze strany obchodu

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den vážený zákazníku/zákaznice,

děkuji za Vaši recenzi a nákup. Jsem ráda, že jste spokojená. Rovněž děkuji za Váš čas u vyplnění dotazníku, velice to cením.

Přeji příjemné užití a radost z nakoupeného zboží.

Bude mi ctí jak v budoucnu opět nakoupíte něco krásného pro radost sobě nebo dárek pro své blízké.

E-shop Paráda.
 

Přidáno: 19.02.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Výborný servis, paní majitelka se ochotně stará o objednávky.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den vážený zákazníku,

děkuji za Vaši recenzi a nákup. Jsem ráda, že jste spokojený se zbožím i službami. Rovněž děkuji za Váš čas u vyplnění dotazníku, velice to cením.

Přeji příjemné užití a radost z nakoupeného zboží.

Bude mi ctí jak v budoucnu opět nakoupíte něco krásného pro radost nebo dárek pro své blízké.

E-shop Paráda.
 

Přidáno: 06.02.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

kvalita

Pro:

rychlost

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den vážený zákazníku,

děkuji za Vaši recenzi a nákup Jsem ráda, že jste spokojený se zbožím i službami. Rovněž děkuji za Váš čas u vyplnění dotazníku, velice to cením.

Přeji příjemné užití a radost z nakoupeného zboží.

E-shop Paráda.
 

Přidáno: 23.01.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Hezké zboží za slušné ceny, spolehlivý a příjemný personál

Pro:

Milí, vstřícní, příjemní, seriózní jednání

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den vážená,

děkuji za Vaši recenzi i objednávku. Jsem ráda, že jste spokojená se zbožím i službami. Rovněž děkuji za Váš čas u vyplnění dotazníku, velice si toho cením. Přeji příjemné užití z nakoupeného zboží.

Rovněž přeji v novém roce 2020 vše nejlepší.

E-shop Paráda
 

Přidáno: 08.01.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Je to rychlá a v pořádku doručená zásilka..

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den vážená,

děkuji za Vaši recenzi i objednávku. Jsem ráda, že jste spokojená se zbožím i službami. Rovněž děkuji za Váš čas u vyplnění dotazníku, velice si toho cením. Přeji příjemné užití nakoupeného zboží, ať dlouho přináší radost a dlouho poslouží. Výrobek je kvalitní a nádherný.

Rovněž přeji v novém roce 2020 vše nejlepší.

E-shop Paráda
 

Přidáno: 30.12.2019

Ověřený zákazník

  •  kvalita komunikace

všem doporučuji

Pro:

super obchod, rychlost dodání, bezvadné jednání

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den vážená,

děkuji za Vaši recenzi i objednávku. Jsem ráda, že jste spokojená se zbožím i službami. Rovněž děkuji za Váš čas u vyplnění dotazníku, velice si toho cením. Přeji příjemné užití. nakoupeného zboží, ať dlouho přináší radost.

Rovněž přeji šťastný a veselý nový rok 2020

E-shop Paráda
 

Přidáno: 21.12.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Komunikace s majitelkou e-shopu byla nadstandardní. Dlouho jsem se nesetkala s tak vstřícným a lidským přístupem. Zboží přišlo bleskově, krásně zabalené. V balení byla přiložena i kartička s certifikací vsazeného diamantu což působí vzhledem k tomu, že se jednalo o dárek velice dobře. Navíc mi přišel k objednávce dáreček v podobě krásné propisky a maličkého parfému, což také potěšilo. Určitě opět ráda objednám a obchod mohu jedině doporučit.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den vážená,

děkuji za Vaši recenzi i cennou objednávku. Jsem ráda, že jste spokojená se šperky i službami. Rovněž děkuji za Váš čas u vyplnění dotazníku, velice si toho cením. Přeji příjemné užití. a radost.

Bude mi ctí jak se opět vrátíte. Cením si rovněž důvěry a zachování přízně.

Rovněž přeji příjemné vánoční svátky plné pohody a šťastný nový rok.

E-shop Paráda
 

Přidáno: 19.12.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Tento obchod vřele doporučuji, úžasné jednání i kvalita prodávaných šperků.

Pro:

Naprosto skvělá komunikace a ochota
Rychlost dodání
Vstřícnost a ochota

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den vážený,

děkuji za Vaši recenzi i objednávku. Jsem ráda, že jste spokojený se zbožím i službami. Rovněž děkuji za Váš čas u vyplnění dotazníku, velice si toho cením. Přeji příjemné užití. nakoupeného zboží, ať šperky sluší.

Bude mi ctí jak se opět vrátíte.

Rovněž přeji příjemné vánoční svátky plné pohody a šťastný nový rok.

E-shop Paráda
 

Přidáno: 18.12.2019

Ověřený zákazník

  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Vstřícné jednání a trpělivost paní Orságové, která celou akci zajišťuje se zákaznicí, zaskočenou dotazníkem zaslaným dříve, než dorazilo zboží :)))))....
Zboží dorazilo v termínu, slíbeném paní Orságovou, za což jí znovu děkuji !!!!

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den vážená,

děkuji za Vaši recenzi i objednávku. Jsem ráda, že jste spokojená se zbožím i službami. Rovněž děkuji za Váš čas u vyplnění dotazníku, velice si toho cením. Přeji příjemné užití. nakoupeného zboží, ať Vám šperk sluší.

Rovněž přeji příjemné vánoční svátky plné pohody.

PS. Trpělivost je na místě.

E-shop Paráda
 

Přidáno: 19.11.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

velmi dobrá komunikace, vstřícnost

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den vážená,

děkuji za Vaši recenzi i objednávku. Jsem ráda, že jste spokojená se zbožím i službami. Rovněž děkuji za Váš čas u vyplnění dotazníku, velice si toho cením. Přeji příjemné užití. nakoupeného zboží, ať Vám to sluší.

Rovněž přeji příjemné vánoční svátky plné pohody.

E-shop Paráda
 

Přidáno: 29.10.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Vše bylo skvělé. Komunikace super, dodací lhůta výborná - jeden den objednáno, druhý den dopoledne doručeno. Maximální spokojenost se vším.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den vážená,

děkuji za Vaši recenzi i objednávku. Jsem ráda, že jste spokojená se zbožím i službami. Rovněž děkuji za Váš čas u vyplnění dotazníku, velice si toho cením. Přeji příjemné užití.