E-shop Paráda     
 
Odeslané zásilky za více let více zde...
 
 
Kate Middleton/Lady Diana, šperky ve stylu
 
 
Krásné brože hodný dárek pro ženu
 
 
Šperky z USA inspirované stylem podle celebrit
 
 
Krásné, trendy animal prsteny z USA

Svatební soupravy šperky z USA

 
Snubní/Zásnubní prsteny a sety z USA
 

 
Dámské prsteny z USA tvar korunky
 

 
Dámské prsteny z USA tři nebo dva spojené kroužky
 
 
Pozlacené dámské prsteny čokoládovým zlatem z USA

Pánské náramky ocelové a pozlacené z USA
 
 
Ocelové a rhodiované  manžetové knoflíky z USA 
 
 
Náhrdelníky pánské ocelové z USA
 
 
Boxy/kazety vhodná ochrana na hodinky
 

 ...
Šperkovnice prodlouží životnost a ochrání šperky
 
 
 
 
Aranžérské stojany
 
 
Registrace na PÚ (Ident) 10219. Puncovní značky
 

KONTAKTY

Eva Orságová
Trnkovecká 277/77
716 00 Ostrava - Radvanice
tel: 739 724 151 (T - Mobile) tel: 722 484 075 (o2)
orsagovae(a)gmail.com
orsagovae@seznam.cz
Online objednávky NONSTOP Tel.: Po - Pá 9 - 17 h.

Zboží skladem na poslední chvíli... zde  

Objednávkové termíny do zahraničí více zde...

 
Dárkové krabičky na šperky a hodinky
 
 
Novinky šperky pro ženy a muže z USA
  
 
Šperky ve stylu sněhová vločka...
 

Dárečky pro zamilované

 
Zlaté křížky medailónky náboženské Staviori
 
 
Stříbrné šperky se zirkony, markazity, rubíny a jiné... Staviori
 
 
Zlaté šperky Au 0,585 & Perly Staviori
 
 
Otevírací medailónky na fotky ze stříbra a zlata Staviori

Zlaté snubní prsteny s brilianty/diamanty nebo bez Staviori

 
Zlaté zásnubní prsteny s brilianty/diamanty Staviori
 
 
EXCLUSIVE zlaté šperky s brilianty/diamanty a jiné investiční šperky Staviori
 
 
Předkládací plata/boxy na šperky
 
 
Aranžérské stojany na šperky
 

Kvalitní a krásné pouzdra na brýle

NOVINKY

arr3Rychlé info - dostupnost velikostí prstenů nebo šperku Vážení zákazníci, líbí se Vám některý prsten a Vaše požadovaná velikost prstenu je momentálně v... arr3Nejprodávanější zásnubní prsteny Lady Diany/Kate Middleton styl Královský prsten od 540 Kč   Americký výrobce šperků a bižuterie se inspiroval tímto prstenem a vyrobil několik stylů... arr3Pánské prsteny svobodných zednářů z USA od 540 Kč Pro příznivce pánských prstenů Svobodných zednářů v nabídce několik druhů od 540 Kč. Pozlacené,... arr3US ARMY MILITARY vojenské, pánské pozlacené a ocelové prsteny z USA od 560 Kč Pro příznivce US ARMY MILITARY stylu v nabídce pánské pozlacené prsteny ocelové Ocel 316 Stainless...

O E-SHOPU » RECENZE - OVĚŘENÍ E-SHOPU
RECENZE E-SHOPU PARÁDA - OVĚŘENO ZÁKAZNÍKY

Vážení zákazníci,


na této stránce "níže" si můžete přečíst recenze zákazníků, kteří již nakupovali v e-shopu Paráda.

Ještě jednou Vám děkuji za Vaše nákupy i recenze. Bude mi ctí, jak opět využijete mých služeb.

Vím, že se většině nechce psát tyto recenze, ale můžete  vyplnit v tom dotazníku třeba jen krátce příklad...vše proběhlo v pořádku...  a kdo psal recenzi  stačí napsat "Ověřený zákazník"

Budu velice ráda, jak i Vy další noví zákazníci si najdete aspoň chviličku času a přidáte recenzi a tak obchod podpoříte.

Od zadání objednávky za 10 dní Vám přijde z portálu Heureka dotazník na Ověření e-shopu zákazníky. Jelikož má portál Heureka nastaven hromadné  odesílání dotazníků jen na 10 dní, NEVYPLŇUJTE tento dotazník, ponechete si ho nevyplněný a vyplňte  až obdržíte zboží!!!

Dotazníky odesílá portál HEUREKA!!!

Zboží z USA, které je na objednávku - objednávkový termín každý pátek a od pátku za cca 16 dnů! Také tak kožešinové výrobky. Zlaté šperky na  zakázkovou výrobu 4 - 5  týdnů nemůžete mít do 10 dnů. Tak prosím čtěte v e-mailech máte napsáno kdy zboží na objednávku bude a prosím vyčkejte a dotazník pokud budete chtít vyplnit, tak vyplňte až zboží obdržíte!!!

Odesílá se již 10 rokem, kde můžete vidět nafocené podací lístky zásilek České pošty, štítky Zásilkovny a PPL se sledováním - kliněte letošní rok 2020 ostatní roky ZDE

Přeji příjemné užití a radost z nakoupeného zboží.

Přidáno: 02.07.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

široký sortiment
dobré ceny
rychlé dodání

 

Přidáno: 22.06.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Velmi prijemna komunikace a podrobne informace
Dostala jsem presne to, co bylo na obrazku. Uplna skopojenost s nakupem

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den vážená paní Ekaterino,

děkuji za Vaši recenzi a nákup. Jsem ráda, že jste spokojená a prstýnek se líbí. Velice mě to těší.

Rovněž děkuji za Váš čas u vyplnění dotazníku, velice to cením.


Přeji příjemné užití a radost z nakoupeného zboží.

Bude mi ctí jak v budoucnu opět nakoupíte něco pro radost sobě nebo dárek pro své blízké.

E-shop Paráda.
 

Přidáno: 19.06.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Ochota, slušnost, spolehlivost.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den vážená paní,

děkuji za Vaši recenzi, nákup i ocenění. Jsem ráda, že jste spokojená se zbožím i službami

Rovněž děkuji za Váš čas u vyplnění dotazníku, velice to cením.


Přeji příjemné užití a radost z nakoupeného zboží.

Bude mi ctí jak v budoucnu opět nakoupíte něco pro radost sobě nebo dárek pro své blízké.

E-shop Paráda.
 

Přidáno: 17.06.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Dobrý den, jsem Velmi s pokojen se zásilkou a doporučuji všem. Zase si u vás obědnám. Děkuji předem
S pozdravem Jaroslav Houžvička

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den vážený pane Houžvička,

děkuji za Vaši recenzi, nákup i doporučení. Jsem ráda, že jste spokojený. Rovněž děkuji za Váš čas u vyplnění dotazníku, velice to cením.

Přeji příjemné užití a radost z nakoupeného zboží.


Bude mi ctí jak si v budoucnu něco opět vyberete. Některé jsem vzala na sklad v té velikosti co bylo u dodavatele.


E-shop Paráda.
 

Přidáno: 12.06.2020

Ověřený zákazník

 

Pro:

dobrý sortiment

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den vážený zákazníku,

děkuji za Vaši recenzi, nákup i ocenění. Jsem ráda, že jste spokojený. Rovněž děkuji za Váš čas u vyplnění dotazníku, velice to cením.

Přeji příjemné užití a radost z nakoupeného zboží.


Bude mi ctí jak v budoucnu něco vyberete pro radost sobě nebo dárek pro své blízké.


E-shop Paráda.
 

Přidáno: 03.06.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Vynikající informovanost o probíhajících platbách, zboží velmi kvalitní, rychlé dodání, kontakt s firmou také velmi dobrý, zboží perfektně zabaleno, zkrátka po všech stránkách super, také přehledné stránky obchodu. Jsem velmi spokojená.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den vážená paní Renáto,

děkuji za Vaši recenzi, nákup i ocenění. Jsem ráda, že jste spokojená se zbožím, informovaností a dodáním i zabalením.

Rovněž děkuji za Váš čas u vyplnění dotazníku, velice to cením.


Přeji příjemné užití a radost z nakoupeného zboží.

Bude mi ctí jak v budoucnu opět nakoupíte něco pro radost sobě nebo dárek pro své blízké.

E-shop Paráda.
 

Přidáno: 02.06.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Kdyby tak, jako eshop paráda.cz, fungovali všechny eshopy nebylo by nespokojených zákazníků, já tu nakupuji opakovaně.

Pro:

absolutní spolehlivost

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den vážený pane Jiří,

děkuji za Vaši recenzi, nákup i ocenění. Jsem ráda, že jste spokojený.

Rovněž děkuji za Váš čas u vyplnění dotazníku, velice to cením.

Je mi ctí, že se do eshopu vracíte k dalším nákupům.


Přeji příjemné užití a radost z nakoupeného zboží.

Bude mi ctí jak v budoucnu opět nakoupíte něco pro radost sobě nebo dárek pro své blízké.

E-shop Paráda.
 

Přidáno: 18.05.2020

Ověřený zákazník

  •  kvalita komunikace

Úžasná komunikace a bezkonkurenční přístup.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den vážený zákazníku,

děkuji za Vaši recenzi, nákup i ocenění. Jsem ráda, že jste spokojený. Rovněž děkuji za Váš čas u vyplnění dotazníku, velice to cením.

Oceňuji trpělivost v tomto případě s dodáním. které nastalo opoždění ohledně koronavirusu a doufám, že dáreček to zpříjemní.

Přeji příjemné užití a radost z nakoupeného zboží.

Bude mi ctí jak v budoucnu opět nakoupíte něco pro radost sobě nebo dárek pro své blízké.

E-shop Paráda.
 

Přidáno: 06.05.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Super komunikace a velmi rychlé dodání zboží. Doručené zboží plně odpovídalo popisu na eshopu. Mohu jen doporučit.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den vážený zákazníku,

děkuji za Vaši recenzi a nákup. Jsem ráda, že jste spokojený. Rovněž děkuji za Váš čas u vyplnění dotazníku, velice to cením.

Přeji příjemné užití a radost z nakoupeného zboží.

Bude mi ctí jak v budoucnu opět nakoupíte něco pro radost sobě nebo dárek pro své blízké.

E-shop Paráda.
 

Přidáno: 14.04.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

-skvělá spolupráce
-rychlost dodání

Proti:

-nic

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den vážený pane,

děkuji za Vaši recenzi a nákup. Jsem ráda, že jste spokojený se zbožím i službami.

Rovněž děkuji za Váš čas u vyplnění dotazníku, velice to cením.

Bude mi ctí jak v budoucnu opět nakoupíte něco krásného pro radost sobě nebo dárek pro své blízké.

Rovněž přeji v této době pevné zdraví a slunné dny.

E-shop Paráda.
 

Přidáno: 08.04.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Na obchod jsem narazil náhodou po třídenním shánění krabičky vhodné k předání náhrdelníku. Nyní již mám obchod uložený v záložkách a až budu opět hledat inspiraci na dárek, vím kde hledat.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den vážený zákazníku,

děkuji za Vaši recenzi a nákup. Jsem ráda, že jste spokojený a u mě našel to co jste hledal. Rovněž děkuji za Váš čas u vyplnění dotazníku, velice to cením.

Věřím, že k Vašemu zakoupenému náhrdelníku krabička udělala milý dojem.

Bude mi ctí jak v budoucnu opět nakoupíte něco krásného pro radost sobě nebo dárek pro své blízké.

Rovněž přeji v této době pevné zdraví a slunné dny.

E-shop Paráda.
 

Přidáno: 28.03.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita komunikace

Férové jednanie a komunikácia.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den vážený pane,

zadal jste objednávku s delší dobou dodání, byli jsme v telefonickém kontaktu, a jak víte - tento Váš nákup byl u mě již třetí nákup. Situace s dovozem jak jsem Vám uvedla, není nyní tak hladký s dopravou přes hranice a proto nebudu chtít v den zadání objednávky platbu, ale až dodavatel odešle zásilku.

Sdělila jsem Vám to s tím, že jste u mě již provedl dva nákupy a věřím Vám a částka není tak vysoká, tak objednám u dodavatele a zaplatím zatím bez Vaši platby. V den kdy jsem dostala info, že odeslal dodavatel zásilku, jsem Vám to sdělila, že můžete provést platbu. Zboží již mám to jsem Vám před chvíli vyfotila a poslala e-mailem. Vaše platba bude zřejmě v pondělí, a jakmile bude platba přijata obratem odešlu jako již 2 x předtím. Mimo jiné zadal jste objednávku s dobou 14 až 16 dnů., tedy tu levnější variantu s levnější dopravou.

Telefonoval jste mi, že kdyby zboží nedorazilo, máte u mě vyhlédnuté jiné zboží, které mám skladem, to jsem Vám rezervovala (i když jsem Vám sdělila, že zásilku odeslal), a jakmile zásilka od dodavatele obdržela rezervované zboží jsem dala opět do nabídky.

Každému zákazníkovi píši, že má napsat dotazník až zboží obdrží, jelikož je to nastavené na 10 dnů, to již víte, jak jste u mě nakupoval.

Jsem velice ochotný obchodník, zákazníka informuji několikrát.

Fotografii s objednaným zbožím máte v e-mailu, tak jste snad nabyl klidu.

Je korovinorová doba, je to pro nás všechny těžké, chápu to. Napětí, nervozita a další...

Tak přeji hlavně ve zdraví to přežijme.


E-shop Paráda.
 

Přidáno: 22.03.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Všechno bylo super ale doručování DPD už nikdy samé problemi nedodani včas a na firmu DPD se nejde dovolat

Pro:

Skvělá komunikace

Proti:

Doručování DPD

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den vážený zákazníku,

děkuji za Vaši recenzi a nákup. Jsem ráda, že jste spokojený s mými službam.. Rovněž děkuji za Váš čas u vyplnění dotazníku, velice to cením.

S dopravou a jednáním kurýra DPD na Slovensku mě to velice mrzí, bohužel je to o lidech a jejich přístupu k práci. Není to společností, ale je to o lidech. Avšak zasíláním na Slovensko přes Zásilkovnu výdejní místo jsem ještě kritiku nezaznamenala.. Tak jestli se příště rozhodnete doporučuji Zásilkovnu.

Jsem ráda, že z mé strany jste spokojen. Přeji příjemné užití a radost z nakoupeného zboží.

Bude mi ctí jak v budoucnu opět nakoupíte něco krásného pro radost sobě nebo dárek pro své blízké.

E-shop Paráda.
 

Přidáno: 16.03.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Rychlé dodání, komunikace na 1.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den vážená zákaznice,

děkuji za Vaši recenzi a nákup. Jsem ráda, že jste spokojená, líbí se a padne. Rovněž děkuji za Váš čas u vyplnění dotazníku, velice to cením.

Přeji příjemné užití a radost z nakoupeného zboží.

Bude mi ctí jak v budoucnu opět nakoupíte něco krásného pro radost sobě nebo dárek pro své blízké.

E-shop Paráda.
 

Přidáno: 06.03.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Krásné zboží, dobré ceny.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den vážená zákaznice,

děkuji za Vaši recenzi a nákup. Jsem ráda, že jste spokojená. Rovněž děkuji za Váš čas u vyplnění dotazníku, velice to cením.

Přeji příjemné užití a radost z nakoupeného zboží.

Bude mi ctí jak v budoucnu opět nakoupíte něco krásného pro radost sobě nebo dárek pro své blízké.

E-shop Paráda.